PARTNER WORDEN?

QRing is het perfecte relatiegeschenk

Eindelijk een relatiegeschenk dat uw klanten ook echt willen gebruiken. Niets is namelijk zo vervelend als waardevolle spullen verliezen. Als QRing partner kun je QR sleutelhangers, stickers of tags compleet te personaliseren.

Met QRing creëer je impact.

Elk moment van de dag gaan 600 miljoen items verloren. Hiervan vindt slechts 7% de weg terug naar de eigenaar. Bij Qring is het retourpercentage tot 9x hoger… wat betekent dat? 9x minder frustratie, 9 keer minder tijd verspild en 9 keer minder vaak geld te uitgeven aan vervangingen … Hoeveel klanten, werknemers of familieleden heb je wel niet die hiervan zouden willen profiteren? ​

Alle QRing QR-tags en labels zijn gekoppeld aan ons geavanceerde systeem. Scant iemand een tag? Dan krijg de eigenaar een melding van de QRing app en wordt hij/zij gebeld door de vinder! Volledige anoniem én wereldwijde dekking.

Business set bestellen

De wereld zal je dankbaar zijn.

0%
Slechts 7% van de verloren voorwerpen vindt zijn weg weer terug naar de eigenaar.
0x
Met QRing is de kans negen keer groter dat de eigenaar zijn verloren voorwerp weer terug vindt!
0%
Dat komt omdat 93% van de vinders de voorkeur geeft aan direct telefonisch contact met de eigenaar. Alleen met QRing is een directe (anonieme) telefoonverbinding mogelijk.

OOK PARTNER WORDEN?

Onze partners

PERSONALISATIE

QRring met jouw logo erop?

QRing heeft een breed assortiment aan stickers, tags en sleutelhangers met en zonder NFC tag. Wil je meer zichtbaarheid van je merk creëren? Dat kan. Kies voor personalisatie. Wij zorgen ervoor dat onze tags de gewenste opdruk krijgen!

Word onze partner!

Word onze partner en help bouwen aan meer vertrouwen in de samenleving

Ben je op zoek naar:

  • Een merk ondersteunend item met een positieve boodschap
  • Een sympathiek geschenk
  • Een manier om uw waardepropositie te versterken en je te onderscheiden

Zoek niet verder! Vul het aanvraagformulier in.

Aanvragen

Neem een partner licentie en bestel hier je “white label” QRing stickers of tags! Of voeg de QR-codes toe aan je eigen items. Het kan allemaal. Stuur jouw verzoek naar: 

E-mail: info@qring.eu

Telefoon: +316 534 193 08​.