Top 5 slimme reisgadgets die je vakantie makkelijker maken

Reizen is niet altijd een pretje. Met de enorme druktes op luchthavens en lange wachttijden is het fijn als er gadgets zijn die je het leven wat makkelijker maken. Of je nou gaat een paar dagen op stedentrip gaat of een paar maanden op wereldreis, deze vijf slimme reisgadgets zijn écht onmisbaar voor een aangename reis!

noice cancelling headphone

1. Noice cancelling koptelefoon

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je probeert te slapen tijdens een lange vlucht, maar helaas komt daar weinig van door de vele geluiden. De koptelefoon met noice cancellation biedt daarin een oplossing! Deze koptelefoon zorgt ervoor dat geluiden van buitenaf vermindert worden. Denk aan het harde geluid van de vliegtuigmotor maar ook pratende medereizigers. Al die constante geluiden filtert de koptelefoon, waardoor jij ongestoord kan genieten van jouw favoriete muziek, film, serie of gewoon lekker rustig kan slapen. Ideaal dus!

Vanaf +/- €59,95

houder mobiele telefoon

2. Mobielhouder voor in vliegtuig of trein

Volledig handsfree je favoriete serie kijken in het vliegtuig of in de trein. Met deze multifunctionele houder kan jouw telefoon eenvoudig aan o.a. het klaptafeltje in het vliegtuig of de trein klemmen. Nooit meer een stijve nek van het zitten in een ongemakkelijke houding!

€14,95 op bol

qring bagagelabel

3. Tags met QR en NFC voor al je waardevolle voorwerpen

Of je nou vaak je sleutels of portemonnee kwijt bent of, die paniekaanval wanneer je iets kwijt bent geraakt wil je natuurlijk voorkomen. De QRing QR-tags met NFC chip zijn daarin een uitkomst. Met QRing kan de vinder van jouw waardevolle spullen in 1 klik anoniem contact met je opnemen. Zodra de vinder je QR-tag scant, ontvang je een melding in de QRing app mét locatieschatting. Zodra de vinder je anoniem belt, wordt je gebeld door de naam van je voorwerp. Bijvoorbeeld ‘sleutelbos’. Zo blijf je altijd anoniem! Een onmisbare gadget tijdens het reizen!

Vanaf €8,99 op in onze shop

map

4. Slimme navigatie

We hebben tegenwoordig allemaal wel een navigatie app op onze mobiele telefoon. Helaas hebben we niet overal ter wereld (onbeperkt) internet en kan een uurtje rijden op de navigatie flink wat geld kosten. Via de app maps.me kan je eenvoudig kaarten van landen downloaden en routes uitstippelen. Ook als je offline bent. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart van het land of gebied downloaden als je internet hebt!

Gratis te downloaden in de Appstore en Google Play Store

powebank

5. Een goede powerbank

Weet je niet zeker of jouw telefoon, tablet of laptop het de volledige reis volhoudt op een volle batterij? Dan heb je zeker een powerbank nodig! Veel Nederlanders gaan niet meer op vakantie zonder powerbank, want iedereen kent het gevoel van teleurstelling wanneer je telefoon toch sneller uitvalt dan verwacht. Inmiddels bestaan er ontzettend veel powerbanks. Hoe vind je er een die voldoet aan jouw eisen? Op de website van Beste Tester vind je een overzicht met de beste powerbanks.

Vanaf +/- €15,-