[Review] Spullen snel terugvinden met QRing (door Androidworld)

QRing heeft een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor een algemeen bekend probleem: het verliezen van onze spullen. Van sleutelbos tot koffer, en van portemonnee tot hond, alles kan worden beschermd met een QRing tag. In deze review schrijft de redactie van Androidworld hun ervaring met QRing.

Over Androidworld

Androidworld is in 2008 opgericht en is de grootste Androidcommunity van Nederland en Belgiƫ. De website wordt dagelijks bezocht door tienduizenden Androidliefhebbers.

Je spullen vinden jou terug

Ruim 80% van de mensen is bereid om een gevonden voorwerp terug te geven aan de eigenaar. Helaas ontbreken vaak de contactgegevens. Het team achter Androidworld ervaart de QRing oplossing als enorm behulpzaam: “Met de handige tags, zoals stickers en sleutelhangers, met NFC en QR-code kan je alle items die je hebt beschermen tegen verlies.”

“De tags maken geen gebruik van accu of batterij. Vrijwel iedere smartphone kan een QR-code of NFC chip scannen, dus het is een laagdrempelige manier om een verloren item terug te krijgen. Zeker omdat de vinder geen app hoeft te downloaden.”

qring androidworld

Bruikbaar voor alle voorwerpen

“De mogelijkheden zijn eindeloos met QRing. Overal waar je een sticker op kunt plakken of de sleutelhanger aan kunt hangen kun je gebruiken. Dus je portemonnee, telefoon, koffer, fiets maar ook je kat of je hond.”

Bekijk de review video van Androidworld

Lezersactie: Ontvang 10% korting met kortingscode ANDROIDWORLD

In samenwerking met Androidworld mochten wij een leuke lezersactie aanbieden. Ook onze lezers kunnen daar natuurlijk gebruik van maken. Vul kortingscode ANDROIDWORLD in tijdens het afrekenen voor 10% korting op de gehele bestelling.

Bestellen