Vele QRing gebruikers gingen je voor. Dankzij QRing komen eigenaren en vinders eenvoudiger met elkaar in contact. Hoe onze klanten QRing ervaren lees je hier:

annetravelfoodie

Met QRing bagagelabels krijg je jouw bagage weer veilig terug!

Anne | annetravelfoodie.com

Ik ontdekte laatst iets heel handigs waardoor je je bagage makkelijker terug krijgt: QRing. Je hangt de ring met QR code aan je bagage en de vinder kan de QR code scannen om zo je bagage weer terug te geven.

Anne | annetravelfoodie.com

travelaway.nl

Ik raad alle reizigers dit product ten zeerste aan!

Eefje | travelaway.nl

Ik als echte reisliefhebber vind qring een geweldig product. Super handig om aan je bagage of andere waardevolle spullen te hangen om de vindbaarheid te vergroten. Via mijn reisblog travelaway raad ik alle reizigers dit product ten zeerste aan!

Eefje | travelaway.nl

watikwoudatikwist

Ik denk echt dat je toekomstige zelf je heel dankbaar gaat zijn.

Kelly | Wat ik wou dat ik wist de Podcast

Ik heb deze sleutelhanger aan mijn sleutelbos gehangen en vind het echt een ideale uitvinding. Ik ben toch altijd bang dat ik mijn sleutels kwijtraak. Als dat zou gebeuren, zou niemand weten dat ze van mij zijn omdat er geen contactgegevens op staan. Nu heeft de vinder een handige manier om contact op te nemen. Ik heb het ook even getest door mijn vriend de code te laten scannen en het werkte direct! De app is ook echt een mooie toevoegen. Alles was heel duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Kelly | watikwoudatikwist.nl & kellybatist.nl

reisgelukjes.nl

QRing geeft me een veilig gevoel.

Maaike | reisgelukjes.nl

Ik ben Maaike van het reisblog www.reisgelukjes.nl. Over 3 soorten onderwerpen lees je meer op mijn reisblog: over reizen met z’n tweetjes, het voorbereiden van een reis en kamperen met een campervan. Ik mocht qring proberen tijdens een persreis naar Spanje. Ik ben gelijk enthousiast. Met de handige app kun je allerlei bagage koppelen aan een sleutelhanger met QR-code. Wat ik ook handig vind is dat je dus ook nog eens van tas kunt wisselen, wat ik nog wel eens doe. Ik weet niet hoe goed het werkt, want gelukkig ben ik niets kwijtgeraakt. Maar het gaf me wel een heel veilig idee.

Maaike | reisgelukjes.nl