QRing nu beschikbaar in Huawei AppGallery

Welke mobiele telefoon je ook gebruikt, QRing is er voor iedereen. Onze app is zo aangepast dat deze beschikbaar is in iedere appstore. Sinds juli 2022 dus ook in de Huawei AppGallery.

Huawei only app platform

Sinds eind 2019 zijn de Google Play Store services niet meer beschikbaar op Huawei telefoons. Om die reden heeft Huawei hard gewerkt aan een alternatief: de AppGallery. Steeds meer en meer apps zijn nu ook beschikbaar in de AppGallery. Inmiddels heeft deze versie van de ‘app store’ 580 miljoen actieve gebruikers in 42 landen.

Apps worden aangepast voor de AppGallery

In 2020 meldde Tweakers nog dat Huawei 1,5 miljoen actieve gebruikers in Nederland heeft, 68 miljoen in Europa en 600 miljoen wereldwijd. Door de recente lancering van het platform kunnen al deze gebruikers nog niet alle gewenste apps downloaden. Veel organisaties zijn daarom druk bezig met het aanpassen van hun app zodat het geschikt is voor Huawei.

Download QRing in de AppGallery

De QRing app is sinds juli 2022 beschikbaar op het Huawei platform. Natuurlijk kan je de app ook nog steeds downloaden in de Google Play Store en Apple Appstore.

appgallery
appstore
playstore

Nog geen QRing?

Heb je nog geen QRing tags of ben je op zoek naar nieuwe? Bezoek dan onze shop! We hebben leuke stapelkortingen en acties op sets. Voor elk voorwerp is er wel een geschikte QRing tag!

Naar de shop