Onze missie

Onze missie

QRing wil de wereld verbeteren door het vertrouwen tussen mensen te vergroten.

Wist je dat 84% van de mensen bereid is een gevonden voorwerp terug te geven aan de eigenaar? Helaas slaagt maar 7% daarin! Waarom? Omdat er geen toegankelijke manier is om contact op te nemen met de eigenaar. Zo is een telefoon beveiligd met een code, en hebben sleutelbossen en rugzakken vaak geen label met contactgegevens. Hierdoor raken we jaarlijks miljoenen voorwerpen kwijt. Met QRing is dit verleden tijd. Onze technologie stelt je in staat al je waardevolle voorwerpen te voorzien van een unieke QR code die middels een simpele scan door iedere willekeurige vinder bij jou terechtkomt. Probeer het en help ons het vertrouwen in elkaar en de maatschappij te vergroten. Join team QRing!

  • Vrijwel alle vinders zijn bereid om een gevonden voorwerpen te retourneren.
  • Doordat contactgegevens ontbreken, lukt dat vaak helaas niet.
  • Onze meest waardevolle spullen zijn namelijk vaak niet gepersonaliseerd.

Bij QRing geloven we in die eerlijke vinders. Door QRing te gebruiken wordt het proces tussen verliezen en vinden geoptimaliseerd.

Met QRing is de kans 9 keer groter dat je jouw verloren item terugvindt.

Shop jouw QR tags
Ons doel

Wist je dat Nederlanders de grootste sloddervossen zijn? 

  • Wereldwijd geven Nederlanders het meeste geld uit aan het vervangen van spullen die we zijn verloren: €225 tot wel €450 per jaar!

  • Een kwart van de Nederlanders raakt wekelijks tot dagelijks iets kwijt.

  • Slechts 7% van de verloren voorwerpen vindt zijn weg terug naar de eigenaar.

Met een QRing QR-tag is jouw voorwerp beschermd, zijn jouw persoonlijke gegevens anoniem én is de kans negen keer groter dat je je verloren item weer terug vindt!

Help ons het vertrouwen in de samenleving te vergroten door gebruik te maken van QRing én door terug te geven wat je vindt. Altijd.

Onze garanties